Με συναυλία - αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, έπεσε η αυλαία του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

DSC_0073-sinavlia-01.JPG

Με συναυλία από την Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία και τη Μαντολινάτα Εξαρχείων - Νεαπόλεως "Ο Διονύσιος Λαυράγκας", στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, το βράδυ της Κυριακής, έπεσε η αυλαία του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.


Η συναυλία είχε τίτλο: "Όνειρο ήταν, μα δεν το λησμονήσαμε", ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Στη συναυλία συμμετείχαν ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη, ο Νίκος Καραγιάννης, η Νατάσα Χριστοφιλάκη και η 10μελής Ορχήστρα Εστουδιαντίνα Σμύρνης - Κωνσταντινουπόλεως "Τα Πολιτάκια".  Η συναυλία ήταν μία προσφορά από την Περιφέρεια Αττικής. 

Αυτή η εκδήλωση ήταν και η τελευταία του προγράμματος του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριλένα Γιαννούλη στον επίλογο της μεγάλης γιορτής, ευχαρίστησε το κοινό του φεστιβάλ, που συμμετείχε και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του. Το φεστιβάλ αποχαιρέτησε και ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ευχαριστώντας το κοινό και όσους εργάστηκαν για την υλοποίησή του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png