Με συναυλία - αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, έπεσε η αυλαία του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

DSC_0073-sinavlia-01.JPG

Με συναυλία από την Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία και τη Μαντολινάτα Εξαρχείων - Νεαπόλεως "Ο Διονύσιος Λαυράγκας", στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, το βράδυ της Κυριακής, έπεσε η αυλαία του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.


Η συναυλία είχε τίτλο: "Όνειρο ήταν, μα δεν το λησμονήσαμε", ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Στη συναυλία συμμετείχαν ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη, ο Νίκος Καραγιάννης, η Νατάσα Χριστοφιλάκη και η 10μελής Ορχήστρα Εστουδιαντίνα Σμύρνης - Κωνσταντινουπόλεως "Τα Πολιτάκια".  Η συναυλία ήταν μία προσφορά από την Περιφέρεια Αττικής. 

Αυτή η εκδήλωση ήταν και η τελευταία του προγράμματος του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριλένα Γιαννούλη στον επίλογο της μεγάλης γιορτής, ευχαρίστησε το κοινό του φεστιβάλ, που συμμετείχε και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του. Το φεστιβάλ αποχαιρέτησε και ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ευχαριστώντας το κοινό και όσους εργάστηκαν για την υλοποίησή του.