"Rock local bands festival summer 2023". Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία με τοπικά συγκροτήματα στο Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.

DSC_0031-rock-event-kapsali-01.JPG

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη, μία μεγάλη μουσική εκδήλωση με τίτλο "Rock local bands festival summer 2023", στην οποία συμμετείχαν μουσικά σχήματα και μουσικοί από την Αίγινα.


Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος, που φιλοδοξούν η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει ένας θεσμός για το νησί. 

Οι συμμετέχοντες, γνωστοί και αγαπημένοι στο κοινό της Αίγινας, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μία εκδήλωση αποκλειστικά για εκείνους και να παρουσιάσουν τις μουσικές τους μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο κοινό, που τους χειροκρότησε θερμά! 

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη και υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου. Ακολούθησε η κ. Λυδία Καψάλη, η οποία ανέγνωσε χαιρετισμό της κ. Φλώρας Καψάλη, προέδρου του Ιδρύματος και ο μουσικός Γιάννης Μπαλακτσόγλου, που παρουσίασε τη συναυλία και μαζί με τον μουσικό Σταύρο Σώρρο είχαν την καλλιτεχνική της επιμέλεια.

Συμμετείχαν οι μουσικοί με τα μουσικά τους σχήματα: Ζαχαρίας Παλαμίδης, Χάρης Νικολαίδης, Μιχαέλα Αγγελική, Μαρία Λιούρκα, Λασκαρίνα Τζίτζη, Νίκος Τσιμογιάννης, Δημήτρης Δρίσας, Ντανιέλ Τουντζάρης, Χρήστος Μπέσης, Λευτέρης Παντοφλίδης, Παντελής Μαρμαρινός, Τάσος Δελής, Διονύσης Σκριβάνος, Άμφισσα Άδρακτα, Λασκαρίνα Χαλδαιάκη, Kevin Dibb, Σταύρος Σώρρος, Σπύρος Μαρμαρινός, Νάσος Θεοδωρόπουλος, Μαργαρίτα, Γιάννης Μπαλακτσόγλου και Δημήτρης Εικοσιπεντάκης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχαν ο Γιάννης Μπαλακτσόγλου και ο Σταύρος Σώρρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png