Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανάμεσα στο κοινό, που απόλαυσε το αφιέρωμα σε λατινοαμερικάνους συνθέτες, στο 17ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

20230810_215054-sinavlia-00.jpg
Με μία ακόμη επιτυχημένη συναυλία συνεχίστηκε χθες Πέμπτη 10 Αυγούστου, στην αυλή του ναού του Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο, το πρόγραμμα του 17ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, που παρουσίασε ένα αφιέρωμα σε λατινοαμερικάνους συνθέτες για φωνή, φλάουτο και κιθάρες. 


Ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσαν την συναυλία ήταν ο συνθέτης και στιχουργός Διονύσης Σαββόπουλος. Στη συναυλία συμμετείχαν η Κατερίνα Πολέμη στο τραγούδι και στην κιθάρα, η Βίκη Βασιλειάδη στο φλάουτο και ο Αντώνης Κουφουδάκης στην κιθάρα. Μία φωνή, ένα φλάουτο και δύο κιθάρες ταξίδεψαν το κοινό του φεστιβάλ στον μαγικό δημιουργικό κόσμο δύο κορυφαίων για τον αισθησιασμό, το πάθος και τον λυρισμό τους τόπων: της Ελλάδας και της Λατινικής Αμερικής.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στον ίδιο χώρο, με μία βραδιά jazz και τους μουσικούς Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, Αρίων Γυφτάκη στο κοντραμπάσο και Αναστάση Γούλιαρη στα drums.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png