"American Dream". Με μία "μαγική" συναυλία με την Έλλη Πασπαλά, τον Τάκη Φαραζή και εξαιρετικούς μουσικούς, ολοκληρώθηκε το 17ο Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας.

DSC_0057-17-festival-00.JPG

Με μία "μαγική" συναυλία, αφιερωμένη στην τεράστια μουσική παράδοση της jazz και στα θρυλικά τραγούδια που σφράγισαν ανεξίτηλα την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό, το 17ο Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας.


Στην παραλία της Αύρας, εκεί που ξεκίνησαν όλα, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ενός ακόμη επιτυχημένου μουσικού φεστιβάλ, με καλλιτεχνική διευθύντρια την Ντόρα Μπακοπούλου.

Η συναυλία είχε τίτλο "American Dream" με βασική ερμηνεύτρια την Έλλη Πασπαλά και συν-δημιουργούς επί σκηνής τους σπουδαίους μουσικούς που την συνόδεψαν. Την συναυλία προλόγισε η Ντόρα Μπακοπούλου.

Συμμετείχαν οι μουσικοί: Έλλη Πασπαλά τραγούδι, Τάκης Φαραζής πιάνο - πλήκτρα, David Lynch σαξόφωνα - φλάουτο,  Πέτρος Βαρθακούρης κοντραμπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος τύμπανα και Tommy Lynch σαξόφωνο


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png