6ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Βραδιές Θεάτρου στην Αίγινα.

Αγαπημένοι ηθοποιοί του Ελληνικού Θεάτρου, παλαιότεροι και νέοι θα φιλοξενηθούν στο 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Το προωθητικό video που ακολουθεί είναι παραγωγή της ΚΕΔΑ (οι συντελεστές του video).

Το Φεστιβάλ Θεάτρου, που οραματίστηκε και οργάνωσε για πρώτη φορά στην Αίγινα το 2011 η ηθοποιός κ. Άννα Γεραλή, φιλοδοξεί και φέτος να προσφέρει βραδιές καλού θεάτρου στους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους παραθεριστές της Αίγινας. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του εκπαιδευτικού Γιώργου Μπήτρου για τρίτη χρονιά, το Φεστιβάλ συνεχίζει και φέτος την παράδοση των τελευταίων ετών δίνοντας βήμα σε νέους επαγγελματίες ηθοποιούς και νεανικά σχήματα, ενώ παράλληλα φιλοξενεί γνωστούς ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιουλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Οργανωτική Επιτροπή 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας: Γιάννης Ζορμπάς, Γιώργος Μπήτρος, Μαίρη Σταυρίδου, Ανέστης Κορνέζος, Βαγγέλης Πιτσιλός, Δέσποινα Γιαννούλη, Μάρθα Χαρτοφύλακα, Ρούλα Σαράντου
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Αττικής, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας (ΚΕΔΑ)
Οι τιμές των εισιτηρίων για κάθε παράσταση καθορίζονται από τους θιάσους
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο «Λυχνάρι», Αίγινα
Ώρα Έναρξης Παραστάσεων: 21:15

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των παραστάσεων.