"Η Τύχη της Μαρούλας" στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Δύο αξέχαστες καλοκαιρινές, θεατρικές βραδιές.

Μία παράσταση που γνώρισε την επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας το χειμώνα, έρχεται για ένα διήμερο στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, χαρίζοντας δύο αξέχαστες, θεατρικές, καλοκαιρινές βραδιές. Πρόκειται για τη διακευή στο έργο του Δημήτρη Κορομηλά, σε σκηνοθεσία της Βάσως Φλώρου: "Η Τύχη της Μαρούλας".

"Επί σκηνής, οι θεατές θα δουν μία θεατρική ομάδα που αποτελείται από 14 ηθοποιούς. Πολυπληθής, με νέα πρόσωπα, που αγάπησαν πραγματικά αυτή την παράσταση. Η επιλογή του έργου σχετίζεται άμεσα με το γεγονός ότι ο αριθμός των μελών του θεατρικού τμήματος αυξάνει διαρκώς. Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί ένα έργο, που να εξυπηρετεί και αυτόν τον σκοπό!", είχε δηλώσει η κυρία Βάσω Φλώρου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal με την ευκαιρία της πρεμιέρας το Δεκέμβριο. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού αρκούντως ικανοποιητικές, σε αυτή την καλοκαιρινή έκδοση της παράστασης, που "αγκαλιάζει" την αυλή του Λαογραφικού.

Υπολείπεται μία ακόμη παράσταση, αύριο Κυριακή 17 Ιουλίου στις 9 μ.μ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Την παράσταση ανεβάζει το Θεατρικό Τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας".