6ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Την επιτυχία γνώρησε η "Φαλακρή Τραγουδίστρια". Ακυρώνεται το "Ποπ Κορν" της Αγνής Χιώτη. [upd]

Από τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, χαρακτηρίστηκε το τελευταίο διήμερο του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, όπου το θεατρικό σχήμα του Βασίλη Βασιλάκη παρουσίασε την παράσταση: "Η φαλακρή τραγουδίστρια" του Ευγένιου Ιονέσκο. Η "Φαλακρή Τραγουδίστρια" αποτελεί μια πλούσια σε συμβολισμούς κωμωδία, μια περιγραφή της καθημερινότητας της μικροαστικής κοινωνίας μας, όπου οι πληροφορίες και η ακατάσχετη φλυαρία έχουν καταβάλει τη σκέψη. Συντελεστές της παράστασης: Σκηνοθεσία - φωτισμοί: Βασίλης Βασιλάκης, έπαιξαν οι ηθοποιοί: Λάζαρος Θεοδωρακόπουλος, Βίκυ Ίτσιου, Γιάννης Κοντός, Σιδέρης Νανούδης, Κλέα Σαμαντά, Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου, μουσική: Δήμος Βρύζας, σκηνικά: Γιώργος Μπάμπος Λαμπρόπουλος, Βασίλης Βασιλάκης, κουστούμια: Στέλλα Γκρεκιώτη.

[upd] Το "Ποπ Κορν" της Αγνής Χιώτη, ακυρώνεται, καθώς πριν από λίγο η ΚΕΔΑ απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση "Ποπ Κορν" που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Αυγούστου στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας ακυρώνεται λόγω ξαφνικού προβλήματος του θιάσου".

Επίσης σύμφωνα μία ακόμη σημερινή ανακοίνωση της ΚΕΔΑ η παράσταση "Μεταξύ Συρμού και Αποβάθρας" θα επαναληφθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου. Η ανακοίνωση αναφέρει: "Σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση «Μεταξύ Συρμού και Αποβάθρας» με την Δέσποινα Γιαννούλη και τον Βαγγέλη Πιτσιλό θα επαναληφθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 21:15 στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.