Μία παράσταση του έργου "Επείγοντα περιστατικά", για τις ανάγκες του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής".


Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου η παράσταση που θα δοθεί από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου "Οι φίλοι του δημοτικού θεάτρου Αίγινας", με το έργο του Αρκά "Επείγοντα περιστατικά" θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στις ανάγκες του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής". Η παράσταση θα γίνει με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις οικογένειες που στηρίζει ο σύλλογος. Οι θεατές αντί εισιτηρίου, θα μπορούν να φέρουν τρόφιμα.

Η Άννα Γεραλή παρουσιάζοντας το έργο είχε πει σχετικά: "Το έργο είναι του Αρκά, αυτού του σπουδαίου γελοιογράφου, ο οποίος μας έχει εκπλήξει τα τελευταία χρόνια και γράφει θέατρο σαν να είναι ένας πάρα πολύ έμπειρος θεατρικός συγγραφέας. Με πάρα πολύ χιούμορ, το γνωστό χιούμορ του Αρκά το "δηλητηριώδες" και με πάρα πολύ σημασία. Τα έργα είναι πάρα πολύ αστεία, αλλά κρύβουν και πάρα πολλά μηνύματα, όχι κομματικά αλλά καθαρά πολιτικά, με την έννοια της πολιτικής που έχει σχέση με την κοινωνία. Με το ενδιαφέρον για την κοινωνία, για τον άνθρωπο. Η κριτική του είναι καταπληκτική, πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ ευφυής, άλλωστε τον ξέρουμε τον Αρκά οι περισσότεροι σχεδόν από τα βιβλία και τις γελοιογραφίες του. Είχαμε την πολύ μεγάλη τιμή να μας προσφέρει τα δικαιώματα των έργων του χωρίς καμία αμοιβή και βεβαίως τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό".

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λευτέρης Βατικιώτης, Βαγγέλης Μακρίδης, Στέλλα Πάσχα, Βενετία Τρίμη, Λία Σίμαν .
Σκηνοθεσία: Άννα Γεραλή.
Φωτισμός: Συράκος Δανάλης

Παραστάσεις δίνονται κάθε Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή έως 29 Ιανουαρίου.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής" δεν έχει βρει ακόμη λύση στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.