Αφιέρωμα στον Χαρίλαο Κάπαρη και την "Ουτοπία", στο πλαίσιο της παράστασης "Ο Στρατάρχης".


Ένα ειδικό αφιέρωμα στον κουκλοπαίχτη Χαρίλαο Κάπαρη, ο οποίος ίδρυσε το κουκλοθέατρο "Ουτοπία", που λειτούργησε στην Αίγινα από το 1990 έως το 1999 στο χώρο του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου Φυλακές, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Το αφιέρωμα έγινε στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης "Ο Στρατάρχης" της Ζωρζ Σαρή, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αίγινας. Το αφιέρωμα περιελάμβανε την παρουσίαση του κουκλοθέατρου "Ουτοπία" και του δημιουργού του, αλλά και παρουσίαση video με οπτικοακουστικό υλικό.

Στην είσοδο του θεάτρου υπήρχε μία έκθεση με κούκλες που κατασκεύασε και έπαιξε με αυτές ο Χαρίλαος Κάπαρης. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής".

Η θεατρική παράσταση "Ο Στρατάρχης", βάζει τους θεατές στον μαγικό κόσμο του κουκλοθέατρου, μέσα από μία ειδική τεχνική και κούκλες μεγάλου μεγέθους. Η πλατεία ήταν γεμάτη από ενήλικες θεατές, αλλά και παιδιά, άλλωστε η σημερινή παράσταση ήταν αφιερωμένη στους ενήλικες. Αύριο Κυριακή 7 Μαΐου θα δοθούν δύο παραστάσεις. Η πρώτη το πρωί στις 11.00 και η τελευταία στις 19.00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι δωρεάν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png