Πρεμιέρα απόψε στην Κυψέλη από τη Θεατρική της ομάδας.


Μία ακόμη πρεμιέρα, ένα ακόμη έργο από τη Θεατρική Ομάδα της Κυψέλης. Εκεί ο χρόνος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού αποκτά διαφορετική διάσταση, γίνεται τόσο πολύτιμος, όσο η ίδια η ζωή.  O Παντελής Γκαρής στο ρόλο του Όσκαρ, η Θεοδώρα Λυκούρη στο ρόλο της γιαγιάς Ρόουζ και η Άρτεμις Προκοπίου στο ρόλο της Πέγκυ Μπλου, φορτίζουν με ζεστά συναισθήματα το κοινό του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης. Χαρακτήρες που υμνούν τη ζωή και οριοθετούν την καθημερινότητα, το χρόνο, ορίζουν το μέλλον, διευρύνουν το παρόν και δίνουν διέξοδο σε δυσβάσταχτα προβλήματα. Η παράσταση έχει τις δικές της ισορροπίες. Διατρέχεται από έναν ανέμελο εφηβικό λόγο, με την ορμή που του δίνουν τα προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια.

"Το έργο αυτό είναι ένας ύμνος για τη ζωή και τη δύναμη της ψυχής. Ο Όσκαρ είναι ένας μεγάλος αγωνιστής, που κρύβεται στην καρδιά του καθενός, και ξέρει να πολεμά, τις στιγμές που τα πράγματα είναι δύσκολα. Μέσα από την ιστορία αυτή αναδεικνύεται η αλήθεια ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα και μπορεί να ζήσει τη ζωή στην κάθε στιγμή της, να τη γευτεί έως την τελευταία της γουλιά".

"Ο Όσκαρ και η κυρία Ρόουζ" θα παρουσιαστούν στο κοινό της Αίγινας για δύο ακόμη παραστάσεις, το Σάββατο και την Κυριακή.