Τελευταίες παραστάσεις για το "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;" στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Μια φορά κι έναν καιρό οι άνθρωποι αναζητούν την εκπλήρωση των ονείρων τους σε ένα καινούργιο κόσμο, την Αμερική. Μια φορά και σήμερα, δυο κορίτσια ανακαλύπτουν τη ζωή, ζητώντας να πραγματώσουν τα δικά τους όνειρα. Διαφορετικές σαν τις δύο όψεις του νομίσματος. Η Καίτη συνεσταλμένη δυσκολεύεται να γίνει αποδεκτή. Η Λίζα, πάλι, συμπεριφέρεται σαν της έχουν χαριστεί όλα. Με πορείες συγκλίνουσες, αλλά και αποκλίνουσες μοιάζουν, πότε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, πότε σχοινοβάτες και πότε ναυαγούν στη θάλασσα. Ανάμεσά τους ο αιώνιος άντρας, σύζυγος, εραστής και προδότης.

Τις συναντάμε σε στιγμιότυπα σχεδόν κινηματογραφικά, σε όλους τους κύκλους της ζωής, να αλλάζουν μορφές, πρόσωπα, ρόλους. Στιγμές που τις ανακαλύπτουν από την αρχή ή τις ανακαλούν εκ των υστέρων; Μικρή η διαφορά, αφού ο κύκλος κλείνει εκεί ακριβώς όπου άνοιξε, με την μία ίδια ερώτηση: "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;"


Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών και Φίλων Αίγινας παρουσιάζει την παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.
Είσοδος ελεύθερη.
Τελευταίες παραστάσεις: 08-09-10 Ιουνίου.
Ώρα έναρξης: 21:30 - ακριβώς.

Σκηνοθεσία-επιμέλεια παράστασης: Μιχάλης Τοπκαράς
Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Βρυζάκης
Boηθός Σκηνοθέτη: Σταυρούλα Λαγιάκου
Βοηθός παραγωγής: Ιωάννα Νικολαΐδου
Βοηθός σκηνής: Σάσα Μαυρίδου
Χειρισμοί κονσόλας/ήχου & φώτων: Ιωάννα Νικολαΐδου, Σάσα Μαυρίδου
Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Καίτη:Σταυρούλα Λαγιάκου, Λίζα: Ευαγγελία Σδόγγου, Μαμά/ κομμώτρια: Έλενα Φουντούκη, Μαμά/ καφετζού: Αντωνία Δημητρουλάκου

Η επιλογή των τραγουδιών: "Το δίχτυ"- Σ. Ξαρχάκος/ Ν. Γκάτσος
"Infinity"- Aphrodite`s Child & Ειρήνη Παππά είναι του σκηνοθέτη.