"Η γειτονιά των αγγέλων" στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου.


Ήταν από τις φορές που το σκηνικό μιας θεατρικής παράστασης "έδενε" τόσο καλά με τον χώρο της αυλής του Λαογραφικού Μουσείου, βάζοντας γρήγορα τον θεατή στην ατμόσφαιρα του έργου. Ο λόγος για την παράσταση "Η γειτονιά των αγγέλων", από το θεατρικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπήτρου. Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη είχε παρουσιαστεί την άνοιξη στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας γνωρίζοντας και τότε μεγάλη επιτυχία. Η μεταφορά του σε ένα περιβάλλον ιδανικό για τις καλοκαιρινές συνθήκες, έδωσε νέα ώθηση στην παράσταση του Μορφωτικού Συλλόγου, αλλά και την ευκαιρία να το απολαύσουν ακόμη περισσότεροι θεατές.

Η παράσταση θα δοθεί και σήμερα Κυριακή με ώρα έναρξης 21.15.

Οι συντελεστές της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος
Βοηθός Σκηνοθέτη – φροντιστήριο: Μαίρη Σταυρίδου.
Μουσική επιμέλεια: Μαίρη Σταυρίδου.
Σκηνικά: Νεκταρία Μπήτρου
Φωτισμός – ηλεκτρολογική υποστήριξη: Βασίλης Μουσουλέας
Επιμέλεια κοστουμιών: Μαίρη Σταυρίδου.
Φωτογραφίες: Σαλώμη Μελισσάρη
Κατασκευή σκηνικού: Γιώργος Κοττάκης, Κώστας Φύσσας, Άγγελος Φουντάς.
Διεύθυνση παραγωγής: Δ. Σ. Συλλόγου
Τους ρόλους ερμηνεύουν κατά σειρά εμφανίσεως:
Αλίκη Πέππα, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Κοττάκης, Στέλιος Κοττάκης, Άγγελος Φουντάς, Στέλλα Λεούση, Ασπασία Φωτάκη, Ελλάς Σώρρου, Νεφέλη Τζαβάρα, Νένα Τρικοπούλου, Νίκος Πέππας, Παντελής Γκαρής, Νίκος Πέππας, Στέλιος Ξυδέας, Κώστας Φύσσας
Συμμετέχουν τα παιδιά: Αντώνης Γκλαβάς – Αναστασία Καλτσίδη
Χορεύουν: Άκης Κουκουμής – Μανώλης Χαλδαιάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το θεατρόφιλο κοινό του νησιού θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει περισσότερες καλοκαιρινές θεατρικές βραδιές, στον ίδιο χώρο, στο 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου.