Ξεκίνησε το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Υπέροχες θεατρικές βραδιές κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.


Υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αίγινας, υπόσχεται να χαρίσει και φέτος το Φεστιβάλ Θεάτρου, που έκανε χθες πρεμιέρα στην αυλή του Λαογραφικού με το έργο "Θρόνος- Αντίκα". Το κοινό καλωσόρισε ο υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ κύριος Γιώργος Μπήτρος και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Το φεστιβάλ θεάτρου θα κρατήσει συντροφιά στους κατοίκους και στους παραθεριστές της Αίγινας μέχρι 7 Αυγούστου και περιλαμβάνει έργα σπουδαίων συγγραφέων και μουσικές Ελλήνων συνθετών.

Το φεστιβάλ έκανε πρεμιέρα με τον έργο "Θρόνος-Αντίκα" που βασίζεται σε νουβέλα της Λιλής Ζωγράφου. Η σκηνοθεσία ήταν του Θωμά Βελισσάρη και την ερμηνεία έκανε η Δέσποινα Γιαννούλη. Η παράσταση συνεχίζεται σήμερα Σάββατο με το θεατρικό έργο "Ζητάτε να σας πω". Ώρα έναρξης για όλες τις παραστάσεις είναι στις 21:15. Προπώληση εισιτηρίων βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και τους συντελεστές των θεατρικών έργων του φεστιβάλ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png