"Έγκλημα στο Χαλικάκι". Μία ακόμη επιτυχημένη θεατρική παράσταση για την Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.


Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και πάλι στο θεατρόφιλο κοινό της Αίγινας η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης, η οποία παρουσίασε το έργο "Έγκλημα στο Χαλικάκι" στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης. Το κοινό την υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, γεμίζοντας την πλατεία της αίθουσας. Έτσι προγραμματίστηκε και μία ακόμη παράσταση την Παρασκευή. Χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης η αυλαία έπεσε, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

Για την υπόθεση  ο συγγραφέας του έργου Γιώργος Μπητρος είχε πει μιλώντας στο Aegina Portal : "Βρισκόμαστε σε μία προεκλογική εποχή. Δύο άνθρωποι από πείσμα και από γινάτι ο ένας προς τον άλλον, έχουν μαγαζιά, και ο ένας θέλει να πάει κόντρα στον άλλον. Για να σώσουν τα μαγαζιά τους κατεβαίνουν σαν υποψήφιοι δήμαρχοι, όμως πίσω από αυτό το γεγονός, πίσω από αυτή την πρώτη ανάγνωση, υπάρχουν κάποια άλλα πρόσωπα. Είναι δύο νέα πρόσωπα τα οποία δίνουν την εξέλιξη του μύθου, προωθούν τον μύθο, τον εξελίσσουν. Είναι δύο νέα παιδιά τα οποία όχι μόνο εδώ στην Αίγινα - αλλά γενικότερα στην Ελλάδα -  έχουν βαρεθεί από μία κατάσταση η οποία επικρατεί, κανείς να μην υπολογίζει τους νέους, κανείς να μην νοιάζεται για το μέλλον".


Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Ηλίας Θωμάς, Άρτεμις Προκοπίου, Ελένη Χαλδαίου, Βασίλης Παλαμιδόπουλος, Αντωνία Μπήτρου, Μαρίνα Χρυσοχόου, Μαρία Λυκούρη, Νεκταρία Κοπανά, Ρικάρντο Φράτνικ, Αλέξανδρος Παλάι, Ευάγγελος Στενάκης, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, Ελεάνα Μπέση, Γιώργος Μπήτρος και Αρετή Κουκούμη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png