"Όλα για την εκδίκηση" από την θεατρική ομάδα "Γενιά του '01". Στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης.


Μία θεατρική παράσταση, το κείμενο και την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Κωνσταντίνος Καρούσος, πραγματοποιείται 14-15-16 και 21 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης. Η αίθουσα του κέντρου κατάμεστη από κόσμο, που απολαμβάνει ένα έργο με το μπριό και τον παλμό των νεαρών συντελεστών της παράστασης. Η όλη προσπάθεια εκτός από την καλλιτεχνική της αξία, έχει ως σκοπό την ενίσχυση της πενθήμερης εκδρομής τους. Μια τέτοια πρωτοβουλία δημιουργεί θετικές προσδοκίες για μια γενιά, που επιλέγει να δημιουργήσει πολιτισμό για να υλοποιήσει τα όνειρά της.

Την παράσταση, χθες το βράδυ, χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ενώ στο Aegina Portal μίλησε ο Κωνσταντίνος Καρούσος.

Παίζουν οι: Φλωρεντία Μαλτέζου, Παναγιώτης Πάλλης, Μυρτώ Λορέντζου, Δημήτρης Λορέντζος, Αναστασία Χελιώτου, Πάνος Σάββας, Ειρήνη Λαλαούνη, Τζώρτζια Μεθενίτη, Κατερίνα Καλαμάκη, Βάνα Γκαρή, Κρίστοφ Πιλτς και αφηγήτρια η Τόνια Πουλάκη.

Συντελεστές : Η Κατερίνα Φείκου στον ήχο, η Σωτηρία Κατσούλη στα φώτα, η Μαριλένα Μπαρμπέρη και ο Αντώνης Μάρας στα σκηνικά. Η Γλυκερία Μίχα ως υποβολέας.

Η είσοδος είναι 4 ευρώ. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8:30 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png