Τα "Παιδικά όνειρα", η παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας παρουσιάζουν την παράσταση: "Του Αισώπου οι Μύθοι".


Η Όλγα Σταυροπούλου, ο Αντώνης Γκλαβάς, η Μαρία Μπήτρου, η Σταματίνα Ασημαντώνη και στο ρόλο της αφηγήτριας η Αλεξάνδρα Σφήκα, αποτελούν την παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας "Παιδικά όνειρα", που το Σάββατο 6 Απριλίου στις 19:30 το απόγευμα, θα παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση: "Του Αισώπου οι Μύθοι". Πρόκειται για 13 αισώπειους μύθους, που οι νεαροί ερμηνευτές θα παρουσιάσουν στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας, κάθε ένας έχει ξεχωριστό, διδακτικό μήνυμα.

Χθες, ανάμεσα στις πρόβες των παραστάσεων, τα μέλη της ομάδας μίλησαν για αυτή την προσπάθεια στο Aegina Portal. Μια προσπάθεια που γίνεται με ενθουσιασμό και αγάπη. Είναι βέβαιο ότι η θεατρική ομάδα θα κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού της Αίγινας!

"Είναι τιμή και χαρά για εμάς τους μεγάλους που τα παιδιά μέσα από την παράσταση τους, μας δείχνουν πως μπορούν να καταφέρουν πολλά και πιστεύω, ότι με τον τρόπο αυτό διδάσκουν πως όταν είμαστε ενωμένοι πετυχαίνουμε τους στόχους μας", αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας για την παράσταση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.