Πρεμιέρα για το "Σπίτι της οδού Μαβίλη" στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.


Η πρεμιέρα μιας πολύ όμορφης παράστασης με τίτλο "Το σπίτι της οδού Μαβίλη", έγινε σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Το έργο παρουσιάζει η νεανική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού. Το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Καρούσος. Η υπόθεση του έργου εξελίσσεται σε ένα νεοκλασικό σπίτι της οδού Μαβίλη στο Ψυχικό. Μία οικιακή βοηθός, ένας ακριβός πίνακες και οι τσακωμοί των πρωταγωνιστών τροφοδοτούν με πολλά περιστατικά την υπόθεση. Πυρήνας της υπόθεσης είναι ο ρατσισμός. Όπως γράφει στο σημείωμα της παράστασης ο σεναριογράφος της Κώστας Καρούσος: "Θέλαμε να περάσουμε αυτό το κοινωνικό μήνυμα στο κόσμο κάπως πιο απλά, γι' αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να ανεβάσουμε μία κωμωδία".


Σενάριο- Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Καρούσος. Παίζουν (με σειρά που εμφανίζονται) Ελένη: Ελένη Πολίτη, Δήμητρα: Δήμητρα Σαχτούρη, Μαρία: Μαρία Μπήτρου, Ρουσλάνα: Τζένη Βοσταντά, Αλεξάνδρα: Αλεξάνδρα Σφήκα, Αργύρης: Αργύρης Γρυπαίος, Βασίλης: Βασίλης Καλαμάκης, Αστυνόμος Νο1: Όλγα Μπίστα, Αστυνόμος Νο2: Δέσποινα Νικολαΐδη.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση εδώ.

"Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλα εκείνα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους που είναι θύματα ρατσισμού, σε όλες του τις μορφές", σημειώνει ο Κώστας Καρούσος.

Φώτα- Ήχος: Γιώργος Κουκούλης και Τεχνική Υποστήριξη: Γιάννης Μαλτέζος.

Το έργο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η τιμή εισόδου είναι πέντε ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ημερομηνίες: 17-18-19-24-26 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png