Lemon. Μια παράσταση που αποθεώθηκε από θεατές και κριτικούς, σήμερα στην σκηνή του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

 
Μια παράσταση που αποθεώθηκε από θεατές και κριτικούς, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα Σάββατο οι φίλοι 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Πρόκειται για την απίστευτη ιστορία του θρυλικού πιανίστα 1900 που γεννήθηκε πάνω σ' ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ απ' αυτό. "Εσύ φοβάσαι να κατέβεις από το πλοίο που γεννήθηκες;" Η παράσταση φέρνει στην επιφάνεια ένα υπαρξιακό ερώτημα.

Χθες το βράδυ στην Παλαιά Προβλήτα οι δύο ηθοποιοί της παράστασης ο Μελαχρινός Βελέντζας και Γιώργος Δρίβας έδωσαν μια πρώτη γεύση στο κοινό, προσκαλώντας τους φίλους τους θεάτρου να παρακολουθήσουν την παράσταση. Με το πιάνο τους και δεκάδες λεμόνια να βρίσκονται τριγύρω, δημιούργησαν μερικές όμορφες εικόνες με φόντο το λιμάνι της Αίγινας, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού και τα σκάφη του λιμανιού.

Ο Μελαχρινός Βελέντζας στο ρόλο του θρυλικού πιανίστα 1900 και ο Γιώργος Δρίβας, στο ρόλο του τρομπετίστα Τιμ Τούνυ . Το έργο είναι σε διασκευή-σκηνοθεσία Γεωργίας Τσαγκαράκη και μετάφραση Σταύρου Παπασταύρου, ο ποιητικός μονόλογος "Novecento" του Αlessandro Baricco.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png