Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο 11ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

DSC_0014-kapodistrias-theatriko.JPG

Συνεχίζονται οι θεατρικές βραδιές στο 11ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, που πραγματοποιείται στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Χθες παρουσιάστηκε το θεατρικό έργο "Ιωάννης Καποδίστριας - Στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη", το οποίο ήταν μία παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. "Ένα οδοιπορικό στη ζωή του σπουδαίου πολιτικού, με στάσεις στα σημαντικότερα γεγονότα και στις σημαντικότερες γυναικείες μορφές που συνάντησε στη διαδρομή του. Μια διαδρομή γεμάτη με το ημίφως της σκοτεινής σκακιέρας της διπλωματίας", όπως αναφέρει το πρόγραμμα.

Σήμερα Κυριακή, το πρόγραμμα συνεχίζεται με το Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη στη θεατρική παράσταση "Ο κήπος" του Bruce Gooch. "Το έργο του Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα μιλάει για μνήμες και εμπειρίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καθενός, ενώ θυμίζει στους θεατές, με τον πιο συγκινητικό τρόπο, τη δύναμη της αγάπης".

Η ώρα έναρξης της παράστασης είναι στις 21:15.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png