Μετά το "Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω" το Φεστιβάλ Θεάτρου συνεχίζεται με "Περλιμπλίν και Μπελίσα" του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα.

DSC_0025-theatro.JPG

Με επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές βραδιές στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, όπου πραγματοποιείται το πρόγραμμα του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου. Το Σάββατο 31 Ιουλίου το θεατρόφιλο κοινό του φεστιβάλ, απόλαυσε τους ηθοποιούς Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σπαντίδα, Σταύρο Νικολαΐδη και Μυριέλλα Κουρεντή, στη θεατρική παράσταση "Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω", σε κείμενο του Γιώργου Θεοδοσιάδη και σκηνοθεσία Σπύρου Σπαντίδα.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 6 Αυγούστου με το έργο "Περλιμπλίν και Μπελίσα" του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία της Αρκαδίας Ψάλτη. Παίζουν: Στράτος Σωπύλης, Μαρίνα Καμαλάκη, Καλλιόπη Τζερμάνη, Αρκαδία Ψάλτη και Καλλιόπη Τζερμάνη. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21:15.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png