"Έφυγε" ο ταλαντούχος Κώστας Φύσσας. Διακρίθηκε για το ταμπεραμέντο του στις θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχε.

DSC_0026-fyssas.JPG

Ένας ακόμη ταλαντούχος άνθρωπος, ένας άνθρωπος με ταμπεραμέντο, που διακρίθηκε για την προσφορά του στις θεατρικές παραστάσεις της Αίγινας, "έφυγε" από κοντά μας. Ο ταλαντούχος Κώστας Φύσσας, με την χαρακτηριστική του φωνή, ήταν ο άνθρωπος που έδινε πνοή, με την δυναμική του παρουσία στους ρόλους που ερμήνευε. Είχε πάρει το πρώτο βραβείο ανδρικού ρόλου και είχε λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως: το "Διπλανό Κρεβάτι" , "Η Λοκαντιέρα", "Η αυλή των θαυμάτων" , "Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα" , "Δον Καμίλο", "Κομμάτια και θρύψαλα", "Οικογενειακή γιορτή" , "Η τύχη της Μαρούλας" , "Η γειτονιά των αγγέλων".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ήταν ένας άνθρωπος που προσέφερε στα θεατρικά πράγματα του νησιού, όχι μόνο ως ηθοποιός πάνω στο σανίδι, αλλά και στην κατασκευή των σκηνικών και στον φωτισμό.  Μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" συμμετείχε στη διοργάνωση του "Χορού της Λαμπρής" και βέβαια στο τμήμα πινγκ-πογκ του Συλλόγου. Η εξόδιος ακολουθία έγινε σήμερα το πρωί από τον ενοριακό ναό του Αγίου Νικολάου.  Ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png