Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παιδική παράσταση "Η Πεντάμορφη και το τέρας", στο 12ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε  η παιδική παράσταση "Η Πεντάμορφη και το τέρας", που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του προγράμματος του 12ου Φεστιβάλ Αίγινας. Τα παιδιά και οι γονείς τους, παρακολούθησαν μια πολύ όμορφη παραγωγή, σε σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη και μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη.


Τη παράσταση προλόγισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Γιώργος Μπήτρος. Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Κώστας Φραγκολιάς, Έφη Κιούκη, Μανώλης Κονταξάκης, Ιωάννα Λαπέα, Περικλής Τσαμαντάνης. Οι χορογραφίες ήταν του Αναστάση Δεληγιάννη, η σκηνογραφία του Σάββα Πασχαλίδη και τα σκηνικά του Παναγιώτη Χριστόπουλου.
 
Το πρόγραμμα του 12ου Φεστιβάλ Αίγινας συνεχίζεται με τη θεατρική παράσταση "Καπετάν Μιχάλης", την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Η παράσταση επιχορηγείται από την Περιφέρεια Αττικής στο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας και η είσοδος σ' αυτή την παράσταση είναι ελεύθερη. Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21:15.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png