Το "Έγκλημα και τιμωρία" στο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Το κοινό "αγκάλιασε" κάθε λεπτό της παράστασης.

 
Το "Έγκλημα και τιμωρία" του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία της Όλιας Λαζαρίδου, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στην σκηνή του 12ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Μία παράσταση εξαιρετική, με τους φίλους του φεστιβάλ να γεμίζουν το προαύλιο και να απολαμβάνουν τις υπέροχες ερμηνείες των ηθοποιών: Νικόλα Μίχα, Κωνσταντίνο Μπλάθρα και Χριστίνας Τασκασαπίδου. Το σκηνικό της παράστασης είναι δημιουργία του ζωγράφου Χρήστου Μποκόρου, Στη βιόλα η Ελένη Φουρλάνου.


Το έργο της χθεσινής βραδιάς παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, η ηθοποιός Άννα Γεραλή, δημιουργός του φεστιβάλ από τα πρώτα του βήματα, η αντιδήμαρχος Μαίρη Κουκούλη και ένα μεγάλο κοινό, που ένοιωθε κανείς, ότι "αγκαλιάζει" κάθε λεπτό της παράτασης.


Η Όλια Λαζαρίδου κάνοντας ένα σύντομο πρόλογο, αναφέρθηκε στο συσσίτιο του Λεουσείου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυσή του: "Είναι ασήμαντη προσφορά από μέρους μας, αλλά έχω πολύ μεγάλη χαρά που μπορούμε να συνεισφέρουμε κι εμείς στο τόσο θαυμαστό έργο που κάνει τόσα χρόνια, 30 χρόνια τώρα ο παπά Νεκτάριος και βέβαια με όλους τους εθελοντές που των στηρίζουν. Πραγματικά είναι πολύ θαυμαστό το έργο αυτό και χαίρομαι πολύ που μας δίνεται η ευκαιρία ένα πολύ - πολύ μικρό λιθαράκι να βάλουμε κι εμείς σ' αυτή την προσπάθεια".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png