Απόλυτα επιτυχημένο και σε ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, το "Reunion" της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης!

20240407_220922.jpg 

Μία ακόμη επιτυχημένη θεατρική παράσταση παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης, το διήμερο 6 και 7 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο. Το θεατρικό έργο που γράφει και σκηνοθετεί ο Γιώργος Μπήτρος έχει τον ευρηματικό τίτλο "Reunion".


Είναι αφιερωμένο σε όλους όσοι ήταν μέλη της ομάδας από το ξεκίνημά της - σχεδόν 18 χρόνια πριν - και χρειάστηκε προετοιμασία πέντε μηνών, με πολλές πρόβες, για να παρουσιαστεί στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου. 

 20240407_220453.jpg


Το έργο είναι απολαυστικό, γλυκόπικρο κάποιες φορές, με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Στις μέρες πρεμιέρας, το παρακολούθησαν περισσότερα από 250 άτομα, ένα σταθερό κοινό, που περιμένει κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, την Θεατρική Ομάδα Κυψέλης να παρουσιάσει το νέο της έργο. Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στο στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν στις 20 και 21 Απριλίου στον ίδιο χώρο.

20240407_222638.jpg


Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας της παράστασης Γιώργος Μπήτρος είπε: "Μόλις έχει τελειώσει άλλη μία παράσταση, η φετινή μας παράσεις λέγεται “Reunion”. Προηγήθηκε μία δουλειά πέντε μηνών, σκληρή δουλειά, σε ένα δύσκολο χειμώνα, όπου οι δέκα που έπαιξαν κουράστηκαν πάρα πολύ, διότι το πρόγραμμα πλέον των ανθρώπων αυτών είναι φορτωμένο.

20240407_222920.jpg


Θα ήθελα να πω κάτι το οποίο το συνειδητοποιήσαμε, εδώ πάνω σε αυτή τη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου, όταν ξεκινήσαμε πριν 18 - κάποιοι λένε 20 χρόνια -  χωράγανε 24 άτομα σε μία παράσταση, όλοι πάνω στη σκηνή, τώρα είμαστε 10 και δεν χωράμε. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγαλώσει.

20240407_210323.jpg
Η παράσταση αυτή αφιερώνεται σε όλα τα παιδιά, σε όλους αυτούς οι οποίοι συμμετείχαν κατά καιρούς, στη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης. Πήραμε σαν αφορμή το reunion που πολλές φορές οργανώνεται από παλιούς συμμαθητές, από ομάδες, από συλλόγους, από φίλους και στήσαμε μία παράσταση η οποία μπορεί σε κάποιους να φανεί γλυκόπικρη, διότι συναντιούνται μεν μετά από καιρό, αλλά ο καθένας έχει το θέμα του. Πάνω όμως σ’ αυτό θα δούμε ότι δημιουργούνται διάφορες εκπλήξεις, γιατί αλλιώς οργανώνεις ένα reunion και αλλιώς τελικά σου βγαίνει.

20240407_204952.jpg
Άλλους περιμένεις και άλλοι έρχονται και τελικά μαζεύεται πολύς κόσμος, όπως διαπιστώσαμε, κόσμος και από πάνω και από κάτω και απ τη γη και από τον ουρανό. Δεν λέω περισσότερα, εγώ απλά θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτό τον κόσμο, που μέσα σε δύο παραστάσεις ανταποκρίθηκε, γέμισε ασφυκτικά το Πνευματικό Κέντρο την αίθουσα εδώ, είναι πάνω από 250 άτομα τα οποία ήρθαν σε αυτές τις δύο παραστάσεις και πραγματικά με τη συμμετοχή τους στηρίζουν όλοι αυτή μας την προσπάθεια και μας δείχνουν την αγάπη τους.

20240407_214158.jpg
Εγώ όπως είπα και στην αρχή, το reunion τελικά είναι με όλους αυτούς τους θεατές μας, οι οποίοι μας στηρίζουν τόσα χρόνια".

Παίζουν οι: Θεοδωράκου Μαρία, Θωμάς Ηλίας, Κουκούμη Αρετή, Λυκούρη Μαρία, Μποτσιβάλης Γιώργος, Παλαμιδοπούλου Ειρήνη, Πιτσιλού Δήμητρα, Στουραΐτη Αγγελική, Τζώνη Ρία, Χρυσοχόου Ελένη.

20240407_222720.jpg
Έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δύο ακόμη παραστάσεις, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.

Κείμενο – σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος. Επιλογή μουσικής: Ανέστης Κορνέζος Χρώματα σκηνικού: Νεκταρία Μπήτρου. Επιμέλεια αφίσας: Ματούλα Ρούσου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png