"Άγγελος Δρούλιας - Μια Ζωή Φως". Η παρουσίαση του βιβλίου στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας.

Το βράδυ του Σαββάτου η αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, φιλοξένησε την παρουσίαση ενός βιβλίου για μία εμβληματική προσωπικότητα στο χώρο των δημοσίων σχέσεων, τον Άγγελο Δρούλια. Το βιβλίο με τίτλο "Άγγελος Δρούλιας - Μια Ζωή Φως", από τις εκδόσεις "Φερενίκη", παρουσίασαν ο εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης, η συγγραφέας Μισέλ Μπαστιά, ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, που επίσης μίλησαν για τη σχέση μαζί του και την προσωπικότητα του Άγγελου Δρούλια. Ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου έκανε η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου.

Γεμάτη από τρυφερά συναισθήματα για τον αδελφό της ήταν ανάγνωση ενός κειμένου από την Αγγελική Δρούλια - Ζησιμάτου όπου έγραφε ανάμεσα σε άλλα:
"Ήταν η δεκαετία του '60 και δυο ήταν οι παρέες των νέων. Μία από την Κολώνα και η άλλη από το Φάρο. Ο Νίκος, η Αρετή Κουκούλη, ο Τάκης Κουκούλης, ο Άκης Μπουγάς, ο Αλέξανδρος Λάμπρος, η Ντόρα, η Μαρία και η Μία Στεργίου, Βλάσης Μπονάτσος (έρχονταν εδώ στην Αίγινα, ήταν φίλοι) ο Σύφης, ο Τζώνης, ο Αλέκος Σπανούδης. Η ταράτσα του Αιάκειον ήταν ο τόπος συνάντησης τα βράδια. Είχαν ριχτά τα πουλοβεράκια στου ώμους ή και δεμένα στη μέση γιατί ήταν μόδα και πήγαιναν σινεμά. Ο "Γλάρος" ήταν στην "Αύρα". Από την αίθουσα της μηχανής η φωνή του Σπύρου Κρεούζη έλεγε τι έργο θα προβληθεί. Μετά το σινεμά, πήγαιναν στο Φουτζιγιάμα" στου Μπάμπη στο παλιό καρνάγιο, που έκανε διαγωνισμό χωρού και μετά στη "Σαρωνίδα" στο "ΚΕ"¨, που είχε jukebox και έπαιζε Μπιτλς και άλλα".

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png