"Ταξίδι στις στιγμές". Η παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Ηλιοπούλου.

Στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Ηλιοπούλου "Ταξίδι στις στιγμές", έκδοσης του 2015 από τον εκδοτικό οίκο Ζάθεον Πυρ. Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν ο Γιώργος Δρυμωνιάτης ποιητής, η Κική Μπήτρου οικονομολόγος και η Κατερίνα Βουτσαδάκη.

Η Νάντια Ηλιοπούλου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Πτυχιούχος του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μετεκπαίδευση στην χρήση των Η/Υ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Πτυχιούχος του Ελληνικού Ινστιτούτου Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας "Το Άθυρμα", με τον τίτλο της Παιγνιοθεραπεύτριας.

Στον τομέα της Παιγνιοθεραπείας έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων για το Πένθος, το Διαζύγιο, την Κακοποίηση, τον Φόβο, το Παραμύθι, το γενεόγραμμα κ.ά. Έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας τον Νοέμβριο του 2012, ως ομιλήτρια, με θέμα: "Η σχέση του Πρωταρχικού Δεσμού με το Παιδικό Ιχνογράφημα" και έχει εκπονήσει εργασίες με θέματα τόσο από τον τομέα της Προσχολικής Αγωγής όσο και της Παιγνιοθεραπείας.

Είναι μέλος της Ένωσης Παιγνιοθεραπευτών και Δραματοθεραπευτών Ελλάδος. Έχει ασχοληθεί επίσης με τον εθελοντισμό, τον Προσκοπισμό και έχει διατελέσει μέλος στους Γιατρούς χωρίς σύνορα και στο National Geographic. Tέλος, είναι γνώστης της Αγγλικής και Ιταλικής Γλώσσας, έχει μεταφράσει εργασίες με έρευνες στον τομέα της Προσχολικής Αγωγής και της Παιγνιοθεραπείας και τέλος έχει πάρει μέρος σε πολλά σεμινάρια και προγράμματα περιβαλλοντικής αγωγής καθώς έχει βραβευτεί και από την Unicef.