"Ορχήστρα του Δάσους". Η πρώτη έντυπη έκδοση του Νεκτάριου Μπέση από τις εκδόσεις 24γράμματα.


Τα μελαγχολικά αυτά ποιήματα με δόσεις σουρεαλισμού, μας υπενθυμίζουν την ματαιότητα των πάντων, η οποία , ακόμα υφίσταται στις μέρες μας. Συχνές αναφορές στον θάνατο ,πατέρα όλων των οντοτήτων, τον οποίο και θα ΄πρέπει να βλέπουμε σαν μια ευκαιρία για να γεννηθεί κάτι καινούριο. Όλα αυτά κάτω από το πέπλο της φύσης της οποίας ο άνθρωπος, σύμφωνα με τον συγγραφέα – είναι ένα αναπόσπαστο και ξένο κομμάτι.

O Μπέσης Νεκτάριος, γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, έζησε στην Αίγινα μέχρι την ηλικία των 17, έκτοτε ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Το 2008 εκδόθηκε το ποίημα του - Η αλμυρή μαγεία της Θάλασσας – στο περιοδικό Ραπόρτο (φύλλο 65). Το 2016 εκδόθηκε ηλεκτρονικά στην στήλη - εν καινώ – (24 γράμματα) η ποιητική συλλογή αστροφεγγιά. Η-- - Τα μελαγχολικά αυτά ποιήματα με δόσεις σουρεαλισμού, μας υπενθυμίζουν την ματαιότητα των πάντων, η οποία , ακόμα υφίσταται στις μέρες μας. Συχνές αναφορές στον θάνατο ,πατέρα όλων των οντοτήτων, τον οποίο και θα ΄πρέπει να βλέπουμε σαν μια ευκαιρία για να γεννηθεί κάτι καινούριο. Όλα αυτά κάτω από το πέπλο της φύσης της οποίας ο άνθρωπος, σύμφωνα με τον συγγραφέα – είναι ένα αναπόσπαστο και ξένο κομμάτι-- - είναι η πρώτη του έντυπη έκδοση στις εκδόσεις 24 γράμματα


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png