Παρουσίαση χριστουγεννιάτικων βιβλίων του Γιώργου Μπήτρου στον Πειραιά.

Δελτίο Τύπου.
Στο βιβλιοπωλείο «Παρουσία» στον Πειραιά (Αγίου Κωνσταντίνου 5) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των χριστουγεννιάτικων βιβλίων του Γ. Μπήτρου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00.
Πρόκειται για τα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα το «Μαίρη Christmas», «Η Ιωάννα των Θεοφανείων» και «Ένας άγγελος στα κεραμίδια». Τα βιβλία παρουσίασαν οι κ. Σοφία Κουτσούρη – Δορμπαράκη, φιλόλογος, η κ. Ειρήνη Χάλαρη φιλόλογος και ο κ.Κώστας Ζουρδός Θεολόγος. Οι ομιλητές φίλοι και παλαιοί συνάδελφοι του Γ. Μπήτρου σε σχολεία του Πειραιά και στις δράσεις της Ι. Μητροπόλεως Πειραιά μίλησαν για το έργο του συγγραφέα και ανέλυσαν το περιεχόμενο των βιβλίων κάνοντας συχνά αρκετές αναφορές στον παλαιό Πειραιά ανασύροντας μνήμες και βιώματα της κοινής ζωής και δράσης με τον Γ. Μπήτρο.
Η όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούν φίλοι από τα παλιά, να συνομιλήσουν και να θυμηθούν με αφορμή τα τρία χριστουγεννιάτικα βιβλία.
Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο κ. Δημήτρης Γκαλημανάς Θεολόγος εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου «Παρουσία» ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση.