"Τα βιβλία μιλούν για την Αίγινα". Τα εγκαίνια της έκθεσης στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

20230826_204501-00.jpg

Στο πλαίσιο του 14ου Aegina Fistiki Fest πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, τα εγκαίνια της έκθεση "Τα βιβλία μιλούν για την Αίγινα", στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Στην έκθεση παρουσιάζονται βιβλία για την Αίγινα, πολλά εκ των οποίων είναι σπάνια. Περιλαμβάνονται επιστημονικά βιβλία, λογοτεχνικά, ποιητικά, θρησκευτικά, λευκώματα, περιοδικά ακόμα και σχολικές εργασίες που έχουν κατά καιρούς εκδοθεί.


Η έκθεση πραγματοποιείται για πέμπτη φορά στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης και αναδεικνύει το συγγραφικό πλούτο του νησιού μας. 

Κατά την έναρξη των εγκαινίων, την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Γιώργος Μπήτρος που οργάνωσε την έκθεση και ακολούθησε ομιλία από τη φιλόλογο - συγγραφέα κ. Προνόη Θεολογίδου.

Την έναρξη της έκθεσης χαιρέτησαν ο κ. Γιώργος Καλόφωνος πρόεδρος της Καποδιστριακής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη και η κ. Μαριλένα Γιαννούλη, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Aegina Fistiki Fest.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από το Σάββατο 26 Αυγούστου έως την Κυριακή 10  Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί Πέμπτη έως Κυριακή και ώρες 19.00 -21.30. Τα βιβλία που παρουσιάζονται δεν πωλούνται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png