"Οι αναμνήσεις μου από τα σφουγγαράδικα της Αίγινας". Κατάμεστη η αυλή του Λαογραφικού στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Στέλιου Λυκούρη.

20230827_221616-00.jpg
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η εκδήλωση για το βιβλίο του κ. Στέλιου Λυκούρη με τίτλο "Οι αναμνήσεις μου από τα σφουγγαράδικα της Αίγινας".

Η αυλή του Λαογραφικού ήταν κατάμεστη από κατοίκους της Αίγινας και παραθεριστές, που παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή την παρουσίασή του από την ιστορικό τέχνης κ. Αρετή Πηγιαδίτη και την ηθοποιό κ. Αννίτα Δεκαβάλλα. 

20230827_213553-02.jpg

Την εκδήλωση, που ήταν μέρος του προγράμματος του 14ου Aegina Fistiki Fest, προλόγισε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριλένα Γιαννούλη. Το κοινό καλωσόρισε ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Στέλιος Λυκούρης, που ευχαρίστησε την επιμελήτρια της έκδοσης Αρετή Πηγιαδίτη και την ηθοποιό κ. Αννίτα Δεκεβάλλα. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png