"Τα μονοπάτια της τροφής μας". Παρουσίαση του βιβλίου και ανοιχτή συζήτηση με τον συγγραφέα Δημήτριο Μιχαηλίδη.

IMG_20231210_194747.jpg
"Τα μονοπάτια της τροφής μας" ήταν το τίτλος της ανοιχτής συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο το βράδυ της Κυριακής.


Την εισήγηση του θέματος έκανε ο κ. Δημήτριος Μιχαηλίδης, συγγραφέας του βιβλίου "Τα μονοπάτια της τροφής μας", το οποίο κυκλοφορεί από τις από τις εκδόσεις “Στέντορας”, με επιμέλεια της κ. Κατερίνας Γκρίτζαλη. 
 
Στις 313 σελίδες του βιβλίου καλύπτονται πάρα πολλά θέματα της «αλυσίδας αξίας» της τροφής μας, όπως τα βίωσε ο συγγραφέας ως μέλος της διοικητικής ομάδας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος».  Τα θέματα είναι κοινά για όλους τους αγρότες (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, αλιείς και δασοκόμοι) και όλον τον αγροτικό τομέα, εκεί όπου παράγεται η πραγματική και φυσική τροφή όλων και όπου ξεκινά η πραγματική «αλυσίδα αξίας» της τροφής μας".

Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο κ Γιάννης Χερουβείμ, κτηνοτρόφος, εκπρόσωπος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής. Ο συγγραφέας κ. Δημήτριος Μιχαηλίδης δώρισε το βιβλίο του σε όσους προσήλθαν στην εκδήλωση. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png