Δέκα Αιγινήτες αγιογράφοι εκθέτουν τα έργα τους.


Μία σπάνια ευκαιρία έχουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αίγινας αυτές τις ημέρες, για να παρακολουθήσουν συγκεντρωμένες σε έναν χώρο τις δημιουργίες δέκα Αιγινητών αγιογράφων. Ο λόγος για την έκθεση αγιογραφίας, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν εχθές στο εντευκτήριο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που συγκεντρώνει δέκα εκπρόσωπους της νεώτερης γενιάς των αγιογράφων του νησιού.


Εκπληκτικές δημιουργίες που υμνούν την ορθοδοξία, αποπνέουν το σεβασμό των δημιουργών τους στην τέχνη, που εκφράζεται μέσα από διάφορες τεχνοτροπίες, εφαρμόζεται σε διάφορα υλικά και καταμαρτυρά πως όταν το ταλέντο συνυπάρχει με την παιδεία το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό. Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Ηλίας Κατάνταης, Βαγγέλης Μαρίνης, Ευγενία Εξαρχου, Ουρανία Γιαχούντη, Άκης Γεωργαντάς, Αγγέλα Ταλέβη, Αγγέλα Λαδά, Αργυρώ Κάππου, Μαριάνθη Χαλδαίου και Αρετή Γιαννούλη.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png