Έργο του Νίκου Καπάνταη εξώφυλλο στην εφημερίδα Athens Voice.


Ένα ζωγραφικό έργο του Νίκου Καπάνταη επέλεξε η γνωστή εφημερίδα Athens Voice για το εξώφυλλο του φύλλου της που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα. Το γεγονός έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία, καθώς όπως είναι γνωστό, από το εξώφυλλο της Athens Voice έχουν περάσει γνωστοί ζωγράφοι, φωτογράφοι και άνθρωποι των τεχνών, που με έργα τους συνόδεψαν για μία εβδομάδα το ταξίδι της εφημερίδας προς το αναγνωστικό της κοινό. Το γεγονός επίσης μας υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά τη δυναμική των νέων καλλιτεχνών στην Αίγινα, που πολύ συχνά γίνονται αποδέκτες διακρίσεων και επιτυχιών.


Όπως ήταν φυσικό μετά από τη δημοσίευση της εφημερίδας, τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα έρχονταν το ένα μετά το άλλο για τον Αιγινήτη δημιουργικό Νίκο Καπάνταη, που πολλές φορές μας έχει εντυπωσιάσει με τις δουλειές του τόσο σε εκθέσεις, όσο και σε άλλες γραφιστικές δημιουργίες. Ο Νίκος Καπάνταης μίλησε στο Aegina Portal για το εξώφυλλο του στην Athens Voice, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια σε σχέση πάντα με τη ζωγραφική. Το φύλλο της Athens Voice μπορείτε να το δείτε εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png