"Με χρώμα και λόγο". Η έκθεση της Μαργαρίτας Ράντεβα στον πύργο του Μαρκέλλου.


Η ζωγράφος και ποιήτρια Μαργαρίτα Ράντεβα γεννήθηκε στη Σόφια όπου και σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ λίγο αργότερα κάνει τα μεταπτυχιακά της στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Η ζωγράφος παρουσιάζει τη δουλειά της με τίτλο "Με χρώμα και λόγο" στο ισόγειο στον Πύργο του Μαρκέλλου. Τα εγκαίνια της έκθεσης που θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Κυριακή, έγιναν την Πέμπτη και αποτέλεσαν την ευκαιρία όχι μόνο για το άνοιγμά της, αλλά και για την παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της κυρίας Ράντεβα που έχει τίτλο "Συννέφιασε το άσπρο μου".  Συμμετέχοντας στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής μίλησε η κυρία Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ και ο κύριος Πάνος Σταθόγιαννης, ενώ ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης συμπλήρωσε τη όμορφη βραδιά με την ερμηνεία γνωστών τραγουδιών του.

Αν και η διάρκεια της έκθεσης είναι μόνο τέσσερεις ημέρες, χαρακτηρίζεται ήδη ως επιτυχημένη αφού συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών φίλων της τέχνης που πέρασαν από τον πύργου του Μαρκέλλου και συζήτησαν με τη ζωγράφο. Στην έκθεση παρουσιάζονται 21 πίνακες ζωγραφικής, έργα γλυπτικής, αλλά και το νέο βιβλίο της ζωγράφου Μαργαρίτας Ράντεβα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png