Έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Παπουτσά.


Το ξύπνημα προσωπικών αναμνήσεων επιδιώκει με την παρουσίαση των έργων της η ζωγράφος κυρία Ελένη Παπουτσά, που εκθέτει αυτές τις μέρες τη δουλειά της στο Λαογραφικό Μουσείο. Προσωπογραφίες, τοπία, θαλασσογραφίες, θέματα που συχνά κάτι θυμίζουν, προσπαθούν να ανασύρουν αναμνήσεις από τον επισκέπτη ή απλά να τον μυήσουν στον κόσμο της ζωγράφου. Η κυρία Ελένη Παπουτσά σχεδιάζει από πολύ νεαρή ηλικία. Αργότερα ήρθαν οι σπουδές στο σχέδιο και οι ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Αθήνα και πολλά άλλα σημεία της Ελλάδας. Για τη δουλειά της έχει βραβευτεί από διάφορους φορείς, όμως η ίδια επιμένει στην επικοινωνία που αποζητά από τα έργα της. "Αν ένα έργο δεν μου μιλήσει, θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει" λέει χαρακτηριστικά, θέλοντας να μας εξηγήσει τη σχέση της με τη ζωγραφική.

Η κυρία Ελένη Παπουτσά ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που ερωτεύτηκαν την Αίγινα, δημιουργούν σε αυτήν και συχνά αντλούν τα θέματα τους από το νησί. Η ίδια μοιάζει ενθουσιασμένη από τις αντιδράσεις και τα σχόλια που τις επιφύλαξαν πολλοί από τους επισκέπτες της έκθεσης, που ξεκίνησε τη λειτουργία της την Παρασκευή και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Στην έκθεση παρουσιάζονται 34 έργα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png