"Παρά θίν' αλός". Ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ζαχαρία Φωτίου, με θέμα τις παραλίες της Αίγινας.

 
Ξεκίνησε την Δευτέρα 20 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ζαχαρία Φωτίου με τίτλο "παρά θίν' αλός". Πρόκειται για την πέμπτη ατομική του έκθεση και πραγματοποιείται στο Πύργο του Μαρκέλλου.


Ο Ζαχαρίας Φωτίου είχε εκθέσει ξανά στην Αίγινα το 2004 στο Λαογραφικό Μουσείο, ενώ ασχολείται με την ποίηση, το ψηφιδωτό, την καλλιτεχνική βιβλιοδεσία και την γλυπτική με πηλό.
 
Με την ευκαιρία της νέας του έκθεσης δήλωσε στο Aegina Portal: "Πρόκειται για μία έκθεση με θάλασσες της Αίγινας, σχεδόν όλες οι παραλίες γύρω - γύρω από την Αίγινα. Θέλουμε να δείξουμε την ομορφιά της θάλασσας, της παραλίας και γενικότερα της Αίγινας. Προσπαθήσαμε να δείξουμε το φως, τα χρώματα, ακόμη και τη μυρωδιά της θάλασσας, το αλάτι που μένει στους βράχους και μ' αυτούς τους μικρούς πίνακες να δείξουμε όχι μόνο τη θάλασσα του καλοκαιριού, αλλά και τη θάλασσα τη φουρτουνιασμένη, τη θάλασσα του χειμώνα, τη θάλασσα του βραδιού, τη θάλασσα του πρωινού. Να δείξουμε όλη αυτή την ομορφιά που περιτριγυρίζει την Αίγινα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png