Ομαδική έκθεση αγιογραφίας των μαθητών του Μηνά Μακαρατζή, στον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας".

DSC_0002-minas-makaragzis-morfotikos-00.JPG

Στο πλαίσιο της Διαδρομής των Καλλιτεχνών του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", λειτουργεί ομαδική έκθεση αγιογραφίας, των μαθητών του αγιογράφου Μηνά Μακαρατζή.


Πιο συγκεκριμένα, εκθέτουν έργα τους, από την περσινή χρονιά της λειτουργίας του εργαστηρίου, ο Κωνσταντίνος Μιχάκης, η Νεκταρία Πρωτονοταρίου, η Βιβή Κουτσούκου και η Σαββίνα Κλεώπα. Πρόκειται για σχέδια των μαθητών και κάποιες εικόνες με χρώμα.

"Αυτή τη χρονιά ,που μας πέρασε, πιο πολύ ασχοληθήκαμε με το σχέδιο, το ελεύθερο σχέδιο. Είναι το πρώτο μάθημα που είναι και πολύ σημαντικό. Προς το τέλος της χρονιάς ασχοληθήκαμε λίγο με το χρώμα", είπε ο Μηνάς Μακαρατζής και συμπλήρωσε ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν και πάλι τον Οκτώβριο και απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες, που θέλουν να μάθουν την τέχνη της αγιογραφίας.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας" για την παραχώρηση του χώρου, τόσο για την έκθεση, όσο και για τα μαθήματα.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως 9 μ.μ. μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Η αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Νοσοκομείου Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png