Ατομική έκθεση ζωγραφικής από τη Μενεξιά Κοτσάνη στο Λαογραφικό.


Μία νέα ζωγράφος από την Αίγινα, η δεσποινίδα Μενεξιά Κοτσάνη παρουσιάζει τη δουλειά της στην πρώτη ατομική της έκθεση που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στο Λαογραφικό Μουσείο. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το Σάββατο που μας πέρασε και η έκθεση θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, ενώ λειτουργεί για τους επισκέπτες πρωί και απόγευμα. Η δεσποινίδα Κοτσάνη είναι κόρη του κυρίου Θράσου Κοτσάνη, πρώην προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Σουβάλας και έχει σπουδάσει στην Ιταλία Σχέδιο μόδας και θεατρικού κοστουμιού, ενώ ασχολείται με εικονογράφηση, χειροποίητες κατασκευές και κοσμήματα.


Η δεσποινίδα Κοτσάνη παρουσιάζοντας τη δουλειά της στο Aegina Portal είπε ότι τα έργα που μπορεί να δει ο επισκέπτης της έκθεσης είναι τόσο σουρεαλιστικά, όσο και ρεαλιστικά, ενώ ένα έργο της παρουσιάζεται αυτό τον καιρό στην έκθεση του στο Βοτανικό. Τα έργα της χαρακτηρίζονται από πάθος για τη ζωή, ενώ τα θέματα της προσεγγίζονται με διάφορους τρόπους.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png