"Χρωματοστρόβιλος". Έκθεση της κ. Εύης Μεζίνη στο studio "Φωτογραφία και Τέχνη".

20240419_220448.jpg
Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κ. Εύης Μεζίνη, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο studio "Φωτογραφία και Τέχνη", το οποίο είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης. Η έκθεση είχε τίτλο: "Χρωματοστρόβιλος".


Το σημείωμα της έκθεσης αναφέρει: "Έργα μεικτής τεχνικής σε μουσαμά, εμπνευσμένα από το βάθος αλλά και την επιφάνεια κάθε μορφής συναισθημάτων, εσωτερικών συγκρούσεων, δράσεων και εντάσεων, αποδιδόμενα εικαστικά ως πράξεις αυτόνομες, ως δηλώσεις για την ερμηνεία της ύπαρξης του ανθρώπου. Η Φωτογραφία και η Ζωγραφική ως εικαστικές τέχνες, ενώνονται από τη φύση τους με ισχυρούς δεσμούς. Αλληλοσυμπληρώνονται, αντανακλώντας παρόμοιες προσλήψεις του κόσμου, με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία".  

Τους τίτλους των έργων επιμελήθηκε και παρουσίασε ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός κ. Κώστας Σταυρόπουλος.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μανόλης Λογοθέτης, ο δημοσιογράφος κ. Μανώλης Κοττάκης και πλήθος κόσμου. 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2024.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png