Εγκαίνια για τις Στιγμές την έκθεση ζωγραφικής της Καίτης Τύμη Εμμανουήλ.. .

Ανάμεσα σε φίλους της τέχνης, εκπροσώπους φορέων και σε ατμόσφαιρα γεμάτη από ευχές για την επιτυχία της, έγιναν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κυρίας Καίτης Τύμη Εμμανουήλ στο Λαογραφικό Μουσείο. "Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη, γιατί νιώθω ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι ομορφιάς στα πολιτιστικά της Αίγινας. Την Αίγινα που αγαπώ, σέβομαι, ζωγραφίζω, γράφω και έρχονται στιγμές που δεν ξέρω, γράφω για να ζωγραφίσω ή ζωγραφίζω για να γράφω. Πάντως η Αίγινα είναι η μεγάλη μου αγάπη", είπε η κυρία Καίτη Τύμη Εμμανουήλ καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους στα εγκαίνια της έκθεσής της. Πρόκειται για την 23η ατομική της έκθεση.

Την έκθεση προλόγισε ο σύζυγός της κύριος Ανδρέας Εμμανουήλ, πρόεδρος του Συλλόγου Κοινωνικής Αρωγής Αίγινας, η κυρία Ρουμπίνη Παπαλεξοπούλου από το Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "Ο Απελλής", στον οποίο η κυρία Τύμη είναι πρόεδρος και ο εκπαιδευτικός κύριος Γιώργος Μπήτρος. "Η  έκθεση ζωγραφικής που απόψε ανοίγει τις πύλες της στη φιλόξενη αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου, ξεδιπλώνει στα μάτια μας τον πολύχρωμο και βαθιά πνευματικό κόσμο της Καίτη Τύμη Εμμανουήλ. Σαρανταένα πίνακες, γεμάτοι φως, θάλασσα και ήρεμη, γαλήνια ή μερικές φορές αγριεμένη φύση γοητεύουν τον επισκέπτη", είπε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Μπήτρος παρουσιάζοντας τη ζωγράφο και το έργο της. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας 10:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00.

Δείτε φωτογραφίες από
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png