"Μόνο τα όνειρά μου συνεχίζουν". Δώδεκα εικαστικοί εκθέτουν στον Πύργο Μαρκέλλου. .

Τα εγκαίνια μίας ιδιαίτερα σημαντικής εικαστικής έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στον Πύργο του Μαρκέλλου. Στην έκθεση που έχει τίτλο "Μόνο τα όνειρά μου συνεχίζουν" παρουσιάζουν έργα τους οι εικαστικοί: Ισμήνη Καρυωτάκη, Μάριος Σπυλιόπουλος, Ανδρέας Νικολάου, Αλέξανδρος Ίσαρης, Εύα Στάικου, Εύα Μπέη, Ιλιάνα Θεοδωροπούλου, Δημήτρης Θεοδώρου, Εύη Τσακνιά, Μιχάλης Αμάραντος, Κατερίνα Χατζηγιαννούλη και Άννα Δουρή. Επίσης παρουσιάζονται κοσμήματα της Αιγινήτισσας δημιουργού Δέσποινας Χιώτη.


Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δει δουλειές παλιές αλλά και νεώτερες, όπως ζωγραφικά έργα της Ισμήνης Καρυωτάκη από την αποκατάσταση στα αντλιοστάσια που έκανε στη Γιάλοβα, έργα της Εύα Μπέη παλαιότερης περιόδου με μελάνια και μικτές τεχνικές. Επίσης παρουσιάζονται παλαιότερα έργα του Αλέξανδρου Ίσαρη εμπνευσμένα από τον υπερρεαλισμό, αλλά και σύγχρονα έργα του, τα οποία πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσουν και σε βιβλίο. Ο Ανδρέας Νικολάου παρουσιάζει ανατυπώσεις και έργα σε καμβά. Η Ιλιάνα Θεοδωροπούλου παρουσιάζει θαλασσογραφίες, ενώ η Κατερίνα Χατζηγιαννούλη τα εκκλησάκια της Παλιαχώρας. Θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Αυγούστου. Η διοργάνωση της έκθεσης είναι από το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png