Λάδια, Ακρυλικά, Υδατογραφίες. Η έκθεση του Νεκτάριου Κοντοβράκη στο Λαογραφικό Μουσείο. .

Πρόκειται για μία έκθεση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της. Ο Αιγινήτης εικαστικός Νεκτάριος Κοντοβράκης εκθέτει αυτή την περίοδο στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου δουλειά των τεσσάρων τελευταίων ετών σε τρεις ενότητες: Λάδια, Ακρυλικά, Υδατογραφίες. Την τελευταία φορά που ο Νεκτάριος Κοντοβράκης είχε παρουσιάσει δουλειά του στην Αίγινα ήταν ένα χρόνο πριν. Τότε έκθεσε τα γλυπτά και τα προσχέδιά τους. Αντίθετα η έκθεση αυτής της περιόδου χαρακτηρίζεται κυρίως από τη φρεσκάδα που αποπνέουν τα θέματά του και το χρώμα. Οι ακουαρέλες έχουν γίνει στην ύπαιθρο, ενώ τα λάδια και τα ακρυλικά στο εργαστήριο.


Για τα μεγάλα έργα συνηθίζει να φωτογραφίζει τα θέματά του, "δανείζεται από το φυσικό περιβάλλον" όπως λέει. Ο Νεκτάριος Κοντοβράκης χαρακτηρίζει αυτή την έκθεση ως "τα προεόρτια" μίας έκθεσης ζωγραφικής που θα κάνει στην Αθήνα το Φεβρουάριο, στη Σκουφά 4. Εκεί θα παρουσιαστεί η συνέχεια της δουλειάς, που παρουσιάζεται στην Αίγινα αυτό το διάστημα. H διάρκεια της έκθεσης είναι 18 - 29 Αυγούστου και οι ώρες λειτουργίας 10:00 - 13:00 και 18:00 - 22:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png