O κύριος Μανώλης Νικολούζος ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού.

O κύριος Μανώλης Νικολούζος είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας. Η ανάδειξη του έγινε κατά τη συνεδρίαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου. Αναλυτικά η σχετική διαδικασία στο video 7 της συνεδρίασης. Ο νέος πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Νικολούζος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας έκανε σήμερα την πρώτη του δήλωση με την νέα του ιδιότητα: "Πρόθεση της νέας δημοτικής αρχής και μένα προσωπικά είναι ο δημοτικός αθλητικός οργανισμός να δραστηριοποιηθεί ουσιαστικά και να βάλει τις βάσεις για δημιουργία αθλητικής κουλτούρας και παιδείας στον νησί μας. Δεν θέλουμε να παραμείνουμε απλοί διαχειριστές των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά να κάνουμε παρεμβάσεις που θα εμπνεύσουν τους νέους και να τους στρέψουν στον υγιή αθλητισμό. Θα οργανώσουμε τον ΔΑΟΑ στα πρότυπα των σύγχρονων δημοτικών αθλητικών οργανισμών που θα προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες στον πολίτη και στην τοπική κοινωνία.

Με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού έχουμε ετοιμάσει μια σειρά κινήσεων προς τον στόχο αυτό. Ενδεικτικά αναφέρω την ουσιαστική μας παρέμβαση στον σχολικό αθλητισμό με την αρωγή ομοσπονδιών. Ήδη υπάρχει αποδοχή σε αίτημα μας από την Ελληνική ομοσπονδία βόλεϋ για την πραγματοποίηση ενός πιλοτικού προγράμματος ανάπτυξης του mini volley στην Αίγινα.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :: Διοργάνωση ημερίδων από πανεπιστημιακούς καθηγητές για την επιμόρφωση των γυμναστών που εργάζονται στο νησί μας , θα εξοπλήσει τα σχολεία με όλα τα απαραίτητα υλικά για την πραγματοποίηση του  όπως μπάλες, στυλοβάτες , φιλέδες κλπ. - ομιλίες στα σχολεία από καθηγητές πανεπιστημίου και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων σε συνεργασία με το υπουργείο παιδείας). Φυσικά για την υλοποίηση του θα χρειαστεί η βοήθεια των εμπλεκομένων φορέων του δήμου.
Παρόμοιο πρόγραμμα θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε και με την Ελληνική ομοσπονδία basket. Θα σταθούμε αρωγοί στα σωματεία που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας ενώ μεγάλη βαρύτητα θα δώσουμε στον μαζικό αθλητισμό για όλες τις ηλικίες με πλάνο και όχι με σπασμωδικές και μεμονωμένες κινήσεις"

Στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε επίσης ένα πρόσωπο με μεγάλη διαδρομή στα αθλητικά πράγματα του νησιού, ο κύριος Παύλος Ανδρεόπουλος ενώ τα μέλη του οργανισμού είναι οι: Κώτσης Φ.-  Σταθόπουλος Ι.- Μεθενίτης Α. - Κουτρουμάνου Μ. - Μπήτρου Φ. - Γελαδάκη Α. Τσορτσορός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png