Αποδοχή δωρεάς οχήματος, με σκοπό την περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων.


Η μη κερδοσκοπική οργάνωση "Zero Stray Pawject Incorporated" προχώρησε στην δωρεά ενός αυτοκινήτου στον Δήμο Αίγινας, για την "περισιλλογή και διαχείρηση των αδέσποτων ζώων". Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 15 Δεκεμβρίου 2021, αποφασίζοντας ομόφωνα την αποδοχή της δωρέας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για ένα όχημα του 2006, το οποίο ο Δήμος Αίγινας θα έχει την υποχρέωση να κινεί 25 ώρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με την εισήγηση του θέματος:  "Ο Δήμος Αίγινας συνεργάζεται με την μη κερδοσκοπική οργάνωση με την επωνυμία "Zero Stray Pawject Incorporated" από το 2018 στο πλαίσιο της διαχείρισης του ζητήματος των αδέσποτων ζώων.

Σήμερα η συνεργασία ανάμεσα στην οργάνωση "Zero Stray Pawject Incorporated" και το Δήμο μας περνά σε νέο επίπεδο με την πρωτοβουλία της πρώτης να δωρίσει στο Δήμο Αίγινας ένα όχημα ιδιοκτησίας της με σκοπό τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων στην περιοχή ευθύνης μας και συγκεκριμένα τη σύλληψη, καταγραφή και μεταφορά αυτών από και προς κτηνιατρικές μονάδες και κέντρα περίθαλψης και κάθε άλλης ενέργειας για την προστασία της ζωής, της υγείας και της ευζωίας τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία".

Η Οικονομική Επιτροπή επί επτά παρισταμένων μελών, αποφάσισε:

1) Την αποδοχή της δωρεάς του οχήματος υπέρ του Δήμου Αίγινας από τη δωρήτρια μη κερδοσκοπική οργάνωση με την επωνυμία "Zero Stray Pawject Incorporated".
2) Την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την εκπροσώπηση του Δήμου Αίγινας κατά την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής του οχήματος, το οποίο συνοδεύει την παρούσα και οιοδήποτε άλλου εγγράφου απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας δωρεάς ενώπιον οποιασδήποτε αρμόδιας υπηρεσίας.
Ο Πρόεδρος της Ο.Ε Αίγινας και τα μέλη της εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά τους


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png