Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σουβάλα, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.


Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2022, συζητήθηκε το θέμα των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Σουβάλα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Γρυπαίος Ηλίας εξέφρασε θετική άποψη, για την προσωρινή κυκλοφοριακή σύνδεση στο λιμάνι της Σουβάλας ως εξής:

1.Το κλείσιμο της παραλιακής οδού Αλιμπράντη από γωνία Κρητικού (πάρκιν) έως οικία Μπήτρου Γκαρή (διασταύρωση της οδού Αλιμπράντη με Καποδιστρίου) από σήμερα έως και 30 Ιουνίου 2022 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και από ώρα 21.00 έως 24.00, μεεξαίρεση τα οχήματα των αλιέων που προσέρχονται και αποχωρούν στο λιμάνι της Σουβάλας.

2. Το κλείσιμο της παραλιακής οδού Αλιμπράντη από γωνία Κρητικού (πάρκιν) έως οικία Μπήτρου Γκαρή (διασταύρωση της οδού Αλιμπράντη με Καποδιστρίου) από 1 Ιουλίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2022 καθημερινά και από ώρα 21.00 έως 24.00, με εξαίρεση τα οχήματα των αλιέων που προσέρχονται και αποχωρούν στο λιμάνι της Σουβάλας».

Οι παραπάνω ρυθμίσεις ισχύουν σε κάθε περίπτωση με εξαίρεση τις περιπτώσεις για θέματα υγείας και έκτακτης ανάγκης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png