Παρατάθηκε μέχρι τις 10/07/2024, η ισχύς της προγραμματικής σύμβασης για την αναδιαρρύθμιση του Λεουσίου.

 
Την παράταση της χρονικής ισχύος κατά δύο χρόνια, της Προγραμματικής Σύμβασης η οποία είχε υπογραφεί 10 Αυγούστου 2018 και λήγει στις 10 Ιουλίου 2022, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2022.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το θέμα αφορούσε στην "Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης για το έργο: "Ανακαίνιση – Αναδιαρρύθμιση Κτιρίου της Εκκλησιαστικής Λεουσίου Στέγης για τη Λειτουργία Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης".
 
Η τροποποίηση της σύμβασης, για την οποία αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
 
Α. Την παράταση της χρονικής ισχύος της από 10/08/2018 Προγραμματικής Σύμβασης η οποία λήγει την 10η/07/2022 σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5 της αρχικής σύμβασης, κατά 2 έτη, ούτως ώστε αυτή να λήγει την 10/07/2024.

Β. Την τροποποίηση του παραρτήματος Ι της από 10/08/2018 Προγραμματικής Σύμβασης, που αφορά στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης, και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας σύμβασης. Κατά τα λοιπά ισχύει η από 10/08/2018 Προγραμματική Σύμβαση.

Η συμβαλλόμενοι θα είναι για την Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Γεώργιος Πατούλης και την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, ο Μητροπολίτης κ. Εφραίμ.

Πρόσφατο ρεπορτάζ από το εσωτερικό του κτηρίου, κατά την επίσκεψη της Αντιπερειφερειάρχη Νήσων, κ. Βάσως Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png