Η ορκωμοσία του δημοτικού συμβούλου κ. Βαγγέλη Μπαρμπέρη.


Ορκίστηκε σήμερα στο πρωί από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, ο νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Αίγινα Μπορείς" κ. Βαγγέλης Μπαρμπέρης, που συμπληρώνει την έδρα της παράταξής του στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την αδόκητη απώλεια του Γιάννη Πούντου.

Ο κ. Βαγγέλης Μπαρμπέρης είναι πρώτος επιλαχών σύμβουλος, έχοντας λάβει 213 ψήφους με την παράταξη "Αίγινα Μπορείς" στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Μπαρμπέρης ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2007 με την παράταξη "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης". Παρέμεινε δημοτικός σύμβουλος και στην επόμενη δημοτική περίοδο μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010, ενώ τον Αύγουστο του 2014 αποποιήθηκε την εκλογή του ο δημοτικός σύμβουλος και δεν ορκίστηκε. Η αποποίηση αυτή ήταν μία πράξη διαμαρτυρίας, ενώ ήταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που είχε κάνει τότε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Στη θέση του είχε ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ο κ. Βαγγέλης Μπαρμπέρης χαρακτηρίζεται για την εθελοντική του δράση και όπως τονίζουν συνάδελφοί του για την ποιότητα του χαρακτήρα του και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας ο κ. Μπαρμπέρης δήλωσε στο Aegina Portal: "Με μεγάλη λύπη μου αναλαμβάνω αυτή τη θέση διότι αντικαθιστώ τον συγχωρεμένο τον Γιάννη Πούντο. Προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ πιο χρήσιμος στη διοίκηση του δήμου και έχω την απαίτηση να δείξω κι εγώ κάτι που μπορώ να προσφέρω, να το δείξω, να βρεθεί η ευκαιρία να το δείξω".

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς δήλωσε: "Σήμερα όπως ανέφερε και ο συνάδελφος πλέον κύριος Βαγγέλης Μπαρμπέρης, αισθανόμαστε από τη μία λύπη διότι αντικαθιστά ένα παραγωγικό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου,  τον εκλιπόντα Γιάννη Πούντο, αλλά αφετέρου αυτό μας δίνει και μία προσδοκία και έτσι διδασκόμενοι από το έργο του Γιάννη, εμείς οι υπόλοιποι, να συνεχίσουμε στα ίδια χνάρια και δημιουργώντας και εκπληρώνοντας κάποια οράματα που είχε κι αυτός.

Σήμερα λοιπόν καλωσορίζουμε το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου τον Βαγγέλη Μπαρμπέρη του ευχόμαστε καλή επιτυχία καλή σταδιοδρομία, καλοστέργιωτος και να όπως είπε να παρέχει τις πολύτιμες δράσεις του και τον εαυτό του όπως τον έθεσε στην στον Δήμο και στην στην παραγωγή έργου".