Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την διατήρηση της διοικητικής εκπροσώπησης του ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα.


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου 2022, συζητήθηκε η έκδοση του ψηφίσματος "για την αναγκαιότητα εκπροσώπησης του ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα και στο διοικητικό κομμάτι". Η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε σήμερα και περιλαμβάνει το ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο είναι το ακόλουθο: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




"Εδώ και περίπου έναν χρόνο, μετά τον Μάρτιο του 2021, η Δημοτική Αρχή δέχεται, σχεδόν σε καθημερινή βάση, παράπονα από συμπολίτες μας σε σχέση με την Διοικητική Υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα. Διερευνώντας το θέμα μάθαμε ότι δεν υπάρχει πλέον διοικητική εκπροσώπηση του ΔΕΔΔΗΕ στο νησί μας από τις αρχές Μαρτίου 2021. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι μια ακόμα Υπηρεσία που εγκαταλείπει την Αίγινα, μετά την ΔΟΥ, τον νυν ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) και άλλες υπηρεσίες, με σοβαρότατες κοινωνικές αλλά και οικονομικές συνέπειες για τους συμπολίτες μας.
 
Αρκετοί συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να εξυπηρετηθούν και προβαίνουν σε έξοδα με τα ταξίδια στον Πειραιά με αποτέλεσμα να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία στην εξυπηρέτησή τους. Ηλικιωμένοι συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν τη νέα τεχνολογία προκειμένου να την χρησιμοποιούν για να εξυπηρετηθούν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι μια μεγάλη εταιρεία που δεσπόζει στην χώρα μας και με τη συμβολή του νησιού μας. Η ΔΟΥ και ο ΕΦΚΑ μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής κράτησαν εκπροσώπηση διά ζώσης στο νησί μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Αιγινήτικης κοινωνίας, δείχνοντας την ευαισθησία τους απέναντι στην οικονομική και κοινωνική λαίλαπα που περνάμε τα τελευταία δώδεκα χρόνια στη χώρα μας.
 
Με τον παρόν ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας ζητά να τηρήσει την ίδια στάση απέναντι στους συμπολίτες μας και ο ΔΕΔΔΗΕ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png