Το ποσό των 18.058 ευρώ θα λάβει ο Δήμος Αίγινας, ως επιχορήγηση για δαπάνες παροχής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης.

navagosostiki-kalips-dimos-aeginasi.jpg

Δημοσιεύθηκε σήμερα η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στυλιανού Πέτσα, που αφορά την επιχορήγηση των Δήμων της Χώρας για την κάλυψη δαπανών παροχής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης σε οργανωμένες ή μη παραλίες σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 7 του Π.Δ. 71/2020. Ο Δήμος Αίγινας θα λάβει το ποσό των 18.058 ευρώ. Το 2022 ο Δήμος Αίγινας έλαβε 13.610 ευρώ. Ενώ το συνολικό ποσό που διέθεσε το υπουργείο ήταν 7.000.000 ευρώ σε 115 Δήμους. Το ποσό που θα διατεθεί το 2023 είναι 10.000.000 ευρώ σε 129 Δήμους της χώρας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η κατανομή του συνολικού ποσού ανά Δήμο γίνεται σε χρέωση του τηρούμενου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων λογαριασμού του Υπουργείου, με τίτλο «Κάλυψη των πάσης φύσεως αναγκών των ΟΤΑ κλπ.», σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

navagosostiki-kalipsi.jpg

Η απόδοση των ποσών στους δικαιούχους Δήμους θα γίνει με χρηματική εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png