Σε διαγωνιστική διαδικασία τέθηκε σήμερα το έργο: "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Αίγινας", προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ.

20220628_131002-grafeio-dimarxou.jpg
Μετά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 31ης Οκτωβρίου 2023, όπου  εγκρίθηκε η επικαιροποιημένη μελέτη και οι όροι διακήρυξης, οι διαδικασίες για το έργο "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Αίγινας", προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, καθώς σήμερα 7 Νοεμβρίου 2023, ο Δήμος της Αίγινας προκήρυξε τον διαγωνισμό του έργου, αναρτώντας τη διακήρυξη στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ και στο Κεντρικό  Ηλεκτρονικό  Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σύμφωνα με την διακήρυξη του έργου η σημερινή είναι η μέρα έναρξης υποβολής των προσφορών, με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023. Η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών έχει οριστεί η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.
 
Η επικαιροποιημένη μελέτη περιλαμβάνει περίπου τα 3/4 της πόλης της Αίγινας και πλήρη αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης. Επίσης, από την μελέτη αξιοποιούνται οι σταθμοί τηλεμετρίας και μεταφέρονται στο νέο δίκτυο. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η μελέτη εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png